Meer energie in jouw huis en leven

Wanneer is de juiste tijd voor een Feng Shui consult?

Een goede timing voor een consult is als je voelt dat je ‘vast’ zit in een baan, relatie, of als je juist door grote transformaties gaat, zoals veranderingen in carrière, relatie, familie, gezondheid. En sowieso als je intuïtief aanvoelt dat je klaar bent voor een en meer regie wilt over je leven.

Na akkoord op de offerte, plannen we een huisbezoek voor een intake gesprek.

Hoe kan je een huisbezoek voorbereiden?

Minstens een week voor het huisbezoek, ontvang ik graag een plattegrond van de ruimte die geanalyseerd wordt. De plattegrond geeft duidelijk aan de afmetingen van de ruimte, de ingang, de ramen, en belangrijke meubels zoals eettafel, bed, fornuis, bureau.

Daarnaast ontvang ik graag de geboortedata van de bewoners. Naast de energie van het huis, hebben jullie de bewoners ook een bepaalde energie. Om te kijken welke invloed het huis heeft op jullie. Al deze informatie is trouwens vertrouwelijk en wordt niet gedeeld met derden.

Ook is het goed om alvast na te denken over de vraag die je graag beantwoord zou zien met de Feng Shui analyse.

Wat kan je verwachten van een huisbezoek?

Het huisbezoek bestaat uit twee delen. Eerst gaan we samen zitten om de beginselen van Feng Shui door te nemen en jouw specifieke behoeften, wensen en vragen. Belangrijk is dat we het gesprek ongestoord kunnen voeren. Vervolgens lopen we door het huis, starten bij de ingang en gaan zo door het huis en bespreken alle issues die we tegenkomen en mogelijke oplossingen. Ik neem foto’s om als input voor het rapport. De meeste mensen nemen ook notities tijdens deze ronde.

Hoe lang duurt een huisbezoek?

De duur van een huisbezoek hangt af van de grootte van de ruimte(s) en het aantal issues dat er speelt. Ga uit van gemiddeld 2 uur.

Wat gebeurt er na het bezoek?

Na het huisbezoek maak ik een analyse, het advies stuur ik digitaal door. Vervolgens plannen we een afspraak om het rapport door te nemen bij jou thuis. Na het doornemen, kan je mij nog drie maanden mailen met vragen over de analyse.

%d bloggers liken dit: