Quirine Vegter

Eigenaar van Feng Shui Modern Living Studio, Feng Shui Lifestyle expert en gediplomeerd Conceptual Feng Shui professional.

Quirine werkt met particulieren en bedrijven om huizen en ruimtes positief te veranderen, en zij vindt het leuk om binnen bestaande situaties creatieve oplossingen te creëren.

Quirine woont in Bussum met haar man en twee zonen van 6 en 10 jaar.

Na de studie Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht, heeft ze jarenlang in een corporate omgeving gewerkt. Op een gegeven moment bloeide haar passie voor interieur weer op tijdens een summer school van Artemis, een styling school in Amsterdam. Vervolgens werd ze aangetrokken tot de Feng Shui opleiding van Nina Elshof, en heeft ze vervolgens de Feng Shui ModernLiving Studio opgericht.

“Feng Shui maakt ons bewust hoeveel invloed de leefomgeving op ons heeft, en hoe we hiermee om kunnen gaan. Regie voeren over jouw leven is niet makkelijk, en niet 123 gedaan, maar als je eenmaal inzichten hebt hoe je het kan doen, kan je stapsgewijs veranderen naar meer flow, harmonie, liefde, succes en overvloed in je  leven.“

%d bloggers liken dit: