In Bikbergen, Huizen heb ik een Feng Shui analyse van de begane grond voor een jong gezin gedaan.

“Quirine heeft ons enorm goed geholpen bij het creëren van een fijne thuisplek. Zij kan op een nuchtere manier suggesties geven waardoor ze mijn man en mij snel overtuigde van de waarde van een aantal aanpassingen. Ik kon direct aan de slag met haar praktische tips over materialen en kleuren. Zo hebben wij een aantal kleuraanpassingen gedaan en muren geverfd in kleuren die zij adviseerde. Hierdoor kwam er meer speelsheid en balans in de ruimtes.

Quirine was tussendoor goed bereikbaar als ik vragen had of ergens aan twijfelde. Hiermee kreeg ik het gevoel dat ik niet alleen betaalde voor een analyse, maar kreeg ik ook een stuk extra ondersteuning. Superfijn was die service!

Het resultaat mag er zijn: ik loop met veel meer energie rond in mijn huis en kom met meer plezier thuis dan voorheen. Ook ervaar ik de positieve effecten van de hernieuwde balans thuis in meer flow in een aantal levensaspecten. Ten slotte zeggen vrienden en familie die nu in mijn huis komen direct dat ze een prettige sfeer ervaren en een ‘upgrade’ van ons huis door de kleine en simpele veranderingen die hebben plaatsgevonden. Zij vielen meteen voor de kleuren. Mijn moeder appte letterlijk: ‘Er gaat een harmonie uit van jullie huis waaruit blijkt dat Feng Shui echt werkt.’

%d bloggers liken dit: